Accordeonles Amsterdam

Accordeonles

Een accordeon is een prachtig en veelzijdig instrument. En dat merk je pas écht als je zelf accordeon kunt spelen. René brengt dan ook graag het instrument dichterbij en legt tijdens zijn accordeonlessen de basis voor het spelen.

Naast basisvaardigheden om zelf accordeon te kunnen spelen, bekijkt René samen de wensen voor muziekstijlen, nummers en ambitie. Toonladders, noten, accenten, improvisatie, harmonieleer, timing, swing of juist een bepaald liedje leren. René geeft op verzoek privéles, voor jong en oud. In eigen tempo leer je, op je eigen nivo. Of je nou nooit een accordeon hebt aangeraakt of al een aantal jaren speelt...

Accordeonles voor jong en oud

Kort over René

René is bij velen bekend van zijn TV-optredens, muzikaal theater en feestjes in befaamde Jordanese cafés, maar ook speelde hij regelmatig in het Holland Casino, op riviercruises, voor kleine en grote festivals en op inmiddels ontelbare privé partijen en bedrijfsfeesten. Soms ook bij minder vrolijke gelegenheden als begrafenissen of het afscheid van een collega. Al van jongs af aan voorziet hij bijzondere gebeurtenissen van een muzikale omlijsting. Ook geeft hij vanaf zijn jeugd accordeon- en orgelles, voor jong en oud.

René volgde zelf jarenlang muzieklessen bij o.a. tweelingbroers de Booy en accordeonstudie bij Elly Meekel. Ook een zesjarige studie klassieke accordeon volgde daarna. René heeft meegespeeld in verschillende accordeonorkesten o.a. bij Nassau en Euterpe. Later is hij nog orkestleider geweest van ‘Musica’.

Les in accordeon muziek