Accordeonist René met Marc Marie

René speelde accordeon bij de kerstshow met Marc-Marie Huijbregts en Yvon Jaspers.

Referenties

Als accordeonist en pianist weet René dat een persoonlijke noot belangrijk is. Daarom worden alle boekingen, optredens en andere muzikale begeleiding door hem persoonlijk besproken en doorgenomen. Met zijn ervaringen uit optredens voor honderden bedrijven, privé feesten, evenementenbureaus, rondvaartrederijen, overheden en festivals, zorgt René voor een passend aanbod.

Enkele referenties: Café de twee Zwanen, Holland Casino, Top Tours, Get Events, diverse kleine en grote rederijen, Partykoken, Holland International, Evenses, Gemeente Amsterdam, De Jantjes, diverse theaterstukken en musicals, AT5, NPO, RTL, vele multinationals en MBK bedrijven, etc.

Nog even terugkomend op zaterdagavond: namens de hele familie bedankt! Men vond het allemaal geweldig.
Arno Driehuis, Hilversum
We zagen je 21 april bij het programma "look of love" op RTL4. We vonden je megagrappig. Groetjes!
Nathalie en Murphy
We hebben erg genoten, bedankt dat alles op zo korte termijn nog geregeld kon worden. Groetjes ook van Cora van der Lee.
Mandy van der Vaart - JB Productions
Super was het bij Café Barderij op de zeedijk met onze Amsterdamse workshop en perfect dat geluid uit je bose systeem, toppertje!
Albert en Nancy, Hoorn
Dank voor je inzet op 4, 5 en 6 mei. Een geslaagd feest met o.a. het Rembrandt Duo, René Riva, Maribelle, Dutch Swing College en vier accordeonisten. Voor herhaling vatbaar!
Sierhuis Entertainment

Persoonlijke prijsopgave

Tarieven zijn erg afhankelijk van de wensen, de locatie, wel-of-geen versterking en vooral de datum en tijdsduur. Wilt u een persoonlijke prijsopgave, aarzel dan niet en neem meteen contact op via mail of telefoon: 06-54674748

cropped-rene-trok-accordion-artiest.jpg

Al vele bedrijven, particulieren en organisaties gingen u voor...

Referentie_logos