Chansons Zingen

Chansons zingen

Van Edith Piaf tot Jacques Brel en van Charles Aznavour tot traditionele liedjes. Tijdens dit uurtje zingen we gezellig in het Frans vanuit tekstboekjes en vanuit het hart! Als échte chansonnier, met in de ene hand een mooi glas wijn en in de andere hand het lied. U waant zich in het land van de muzikale romantiek en de liefde. René speelt voor u op accordeon de bekendste hits en wellicht krijgt  iemand een solo of is er een duet.

Ontroerend, tijdloos en verbindend, de chanson is er in oude en nieuwe stijl. Ook als u Frans niet kent, begrijpt u de strekking van een liedje, bezongen met passie en hartstocht. Onze eigen Ramses Shaffy was natuurlijk eveneens bevlogen met het Franse lied. Zingen we dan stiekem ook een Nederlandse chansons van Ramses tussendoor? U mag het zeggen!

 Chansons zingen:
 

• Meestal een uurtje...

• Op locatie in heel Nederland

• Met tekstboekjes en begeleiding op accordeon

• Leuk voor groepen tussen de 8 en 80 personen

• Kies zelf een datum en tijd en check de beschikbaarheid

Meer opties bij de workshop

CD opname: Ook is het mogelijk om tijdens de workshop een CD opname te laten maken van de liedjes die gezonden worden. Zo heb je nog een leuk aandenken achteraf. We leggen dan aan het einde van de workshop een aantal liedjes vast op band en branden deze gelijk middels speciale apparatuur op CD.

Klik hier om een vrijblijvende prijs op te vragen.

Franse Chansons Zingen Accordeonist