Smartlappen Schrijven

Eigen tekst maken

Maak een eigen tekst op een bekende smartlap! Leuk voor een collega, jarige of vrijgezel. Tijdens deze speciale smartlappen workshop gaan we dan ook jullie eigen lied zingen! De workshop is een gezellige groepsactiviteit met een grote knipoog. Het smartlappen zingen duurt ongeveer 1 á 1,5 uur en kan op bijna elke locatie in het land. We beginnen met wat liedjes om warm te zingen en we bespreken wat een smartlap nou eigenlijk is. Wie heeft er écht talent en wie heeft nog een duwtje in de rug nodig?

Daarna zal René op accordeon de meerstemmigheid in de liedjes brengen en misschien krijgt er wel iemand een solo. Er zijn sowieso ook smartlappen boekjes voor iedereen met teksten van oud tot nieuw. Van Johnny Jordaan tot André Hazes en van oude levensliederen tot een moderne smartlap, vele tientallen liedjes passeren de revue.

Advies nodig voor een locatie in Amsterdam? Bel René en overleg de mogelijkheden!

Levenslied schrijven en zingen

• Tijdsduur circa 1,5 uur

• Op locatie in heel Nederland

• Met tekstboekjes en begeleiding op accordeon

• Leuk voor groepen tussen de 8 en 40 personen

• Kies zelf een datum en tijd en check de beschikbaarheid

Meer opties bij de workshop

CD opname: Ook is het mogelijk om tijdens de workshop een CD opname te laten maken van de liedjes die gezonden worden. Zo heb je nog een leuk aandenken achteraf. We leggen dan aan het einde van de workshop een aantal liedjes vast op band en branden deze gelijk middels speciale apparatuur op CD.

 

Klik hier om een vrijblijvende prijs op te vragen.

LiedjesZingen2